May 30, 2020
Het zakmes
Posted by Sjoerd Kuyper

None

 • Title: Het zakmes
 • Author: Sjoerd Kuyper
 • ISBN: 9789064033032
 • Page: 201
 • Format: Paperback
 • Het zakmes None

  Odette Knappers

  Wát een heerlijk kinderboek. Wat een avontuur! En mooi vanuit de logica en het standpunt van het kind geschreven, wat zijn wij volwassenen soms toch vervelend en raar.Erg van dit boek genoten, nu er binnenkort een nieuwe uitgave van uitkomt kan ik die met plezier aan klanten gaan aanbevelen!


  Jantine

  Als kind heb ik dit boek wel eens gelezen en nu las ik het voor de boekenbingo van juf Sanne opnieuw. Als kind vond ik het een beetje vaag boek kan ik me herinneren, terwijl ik het nu juist erg leuk vond!  • [PDF] Download ☆ Het zakmes | by ☆ Sjoerd Kuyper
   201 Sjoerd Kuyper
  • thumbnail Title: [PDF] Download ☆ Het zakmes | by ☆ Sjoerd Kuyper
   Posted by:Sjoerd Kuyper
   Published :2019-08-14T15:53:41+00:00